donderdag 10 maart 2011

Lommel ...10 maart 2011

Back to the roots ... in Belgica, Lommel. Hermanski is weer thuis op het noorderlijk halfrond, na 3 maanden Peru ! 7 graden, Belgisch weer ... maar dit werd gecompenseerd door het warme onthaal van de familie op de luchthaven !


Over familie gesproken ... op Hermanski's voorlaatste dag in Peru  kwam hij per trein teruggereisd van Aguas Calientes (dorpje aan de voet van Machu Picchu) naar Ollantaytambo. Eenmaal uitgestapt in Ollantaytambo liep Hermanski casual, maar in stijl, :-) richting bushalte ... Toen hij zijn hoofd een kwartslag naar links draaide, zag hij per toeval zijn twee nichtjes Lieve en Mieke op een bankje zitten ! Zo ver van huis familie tegenkomen, het doet wat met een mens ! Lieve en Mieke waren aan het wachten op de trein naar Aguas Calientes - Machu Picchu ... dat is toch net iets glamoureuzer dan wachten op de trein naar Overpelt station ! Limburgers en wereldburgers ... Yes, indeed !

2 opmerkingen:

  1. Dag Tom,

    Proficiat voor je mooie blog! Foto's en verhalen; ze zijn echt de moeite.
    Dank dat ik mocht mee genieten.
    Lidy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad wat een toeval! Was er zo van verschoten dat we vergeten zijn dit moment op de gevoelige plaat vast te leggen...

    BeantwoordenVerwijderen